SharePoint Online biedt MVRO meer inzicht in projecten

SharePoint Online biedt MVRO meer inzicht in projecten

MVRO is een projectbureau voor retailbouwmanagement in binnen- en buitenland. Het vakkundig verbouwen van de winkelomgeving van grote ketens in food en non-food is hun dagelijks werk. Daar komt een knap staaltje projectmanagement bij kijken. Laat dat nu net de kracht zijn van MVRO.

Projectmanagement systeem

Toen bij een grote opdrachtgever een flink aantal vestigingen vernieuwd moesten worden, ging de service van MVRO nog verder dan gebruikelijk. Niet alleen begeleidden ze de verbouwingen, ook hielpen ze de retailer met het inrichten van een sterk verbeterd projectmanagementsysteem.

Automatische takenlijst

Projectleider Dirk-Jan Bark vertelt hoe onder meer een projectenplanning in 50 geautomatiseerde stappen is opgezet in SharePoint Online, onderdeel van Microsoft Office 365. Lees het volledige artikel op onze company website.

 

Herke ICT Group ontwikkelt én implementeert BouwVision, innovatieve financiële en relatiebeheer software en apps voor de bouw,
gebaseerd op Microsoft Dynamics. Daarnaast zijn wij IT-partner voor grotere en kleinere bouwbedrijven.
Benieuwd wat het werken met SharePoint jouw bouwbedrijf oplevert of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.