Microsoft CfMD keurmerk voor BouwVision ERP 2017

Gecertificeerd voor Dynamics NAV 2017

Vol trots meldt Herke ICT Group dat BouwVision ERP, onze standaardsoftware voor de bouw, de certificering voor Microsoft Dynamics NAV 2017 heeft ontvangen. Deze uitstekende prestatie betekent dat BouwVision ERP voldoet aan de hoogste standaard van Microsoft voor branche-specifieke software.

Proven, tested, recommended

Microsoft omschrijft onze financiële oplossing voor bouwbedrijven als bewezen, getest en aanbevolen software. Welk bewijs heb je nog meer nodig voordat je een nieuwe oplossing aanschaft?

Met je bedrijf wil je in een ​​specifieke behoefte van de markt voorzien, dat maakt je succesvol. Daarom heb je een zakelijke oplossing nodig die aantoonbaar voldoet aan jouw specifieke wensen. Je wilt er zeker van zijn dat de oplossing waarin je investeert voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, wordt ondersteund door een gerenommeerd bedrijf dat zich net zo inzet voor jouw succes als jijzelf, en – het allerbelangrijkste – die wordt aanbevolen door collega bouwbedrijven.

Microsoft heeft de lat hoog gelegd door de Certified for Microsoft Dynamics-accreditatie te ontwikkelen. Deze is voorbehouden aan een selecte groep beproefde, geteste en aanbevolen bedrijfsoplossingen, terwijl duizenden andere oplossingen niet aan deze strenge eisen voldoen.

Herke ICT Group is Certified for Microsoft Dynamics!

Oplossingen die zijn gecertificeerd voor Microsoft Dynamics voldoen aan Microsoft’s hoogste standaard voor partnerontwikkelde oplossingen. En dit zegt Herke Dekker, directeur-eigenaar van Herke ICT Group er over:

Wij zijn enorm blij met de certificering voor Microsoft Dynamics NAV 2017. Wij ontwikkelen al jaren innovatieve, gecertificeerde software voor de bouw en maken steeds gebruik van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics.

Het CfMD keurmerk staat ervoor garant dat BouwVision ERP:

  • voldoet aan de branche-specifieke vereisten voor de bouw

  • naadloos integreert met Microsoft Dynamics NAV

  • door klanten in de bouw wordt gebruikt en aanbevolen

  • professioneel en zonder risico is te implementeren en te onderhouden

  • op correcte wijze wordt ondersteund door Herke ICT Group

  • voldoet aan de lokale wet en regelgeving

  • is ontwikkeld door een gecertificeerde en gerenommeerde Microsoft Dynamics partner.

certified for Microsoft Dynamics NAV 2017

Het laatste woord is aan Herke Dekker, directeur-eigenaar van Herke ICT Group:

Dankzij deze Microsoft certificering zijn onze BouwVision klanten verzekerd van stabiele software gebaseerd op de nieuwste technologie én een solide ondersteuning door Herke ICT Group.

 

Herke ICT Group ontwikkelt én implementeert BouwVision,  innovatieve software voor de bouw gebaseerd  op de zakelijke software
Microsoft Dynamics. Online in de Cloud en on-premise. Ook beschikbaar als app op je telefoon of tablet. Gegevens uit BouwVision worden
via een internet portal ontsloten externe partijen. Bouwbedrijven die werken met BouwVision ervaren een enorme efficiency winst.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn