Apps voor de bouw

BouwVision AppsBouwVision Apps op je telefoon, tablet en laptop

Op kantoor, onderweg en op de bouwplaats wil je directe toegang tot relevante projectinformatie. Ook mobiel, op je tablet of telefoon. De BouwVision Apps voor de bouw zijn daarbij onmisbaar.

Onderweg digitaal projectgegevens opzoeken en bewerken maakt administratie achteraf op kantoor overbodig. Dat levert je dus tijdwinst op én je bespaart geld.
Deze apps integreren naadloos met je financiële projectadministratie in BouwVision ERP en met je projecten/objecten in BouwVision xRM. De BouwVision apps zijn niet stand-alone te gebruiken. Ze maken onderdeel uit van de totaaloplossing BouwVision, slimme software voor de bouw. Een uitzondering is de BouwVision KBB app. Die vormt samen met het BouwVision Portal de stand-alone BouwVision KBB oplossing.
BouwVision kent op dit moment onderstaande apps.

Ontdek de mogelijkheden van BouwVision Apps

Definieer en beheer zelf digitale vragenlijsten waarmee je vakmensen gestructureerd hun inspecties kunnen uitvoeren met de BouwVision Inspectie app, volgens NEN 2767.

BouwVision Service app

Op hun telefoon ontvangen de vakmensen digitale werkbonnen die ze direct kunnen afhandelen. Bonnen kunnen niet meer kwijtraken en overtypen is niet meer nodig met de BouwVision Service app.

BouwVision Mutatie app

Mutatiewoningen opnemen was niet eerder zo eenvoudig. Wist je dat de BouwVision Mutatie app direct een prijsoverzicht laat zien na de opname?

kbb-app

Meet objectief het conditieniveau van vastgoed, op basis van gezamenlijk met de opdrachtgever via RGS bepaalde kwaliteitseisen bestaande bouw (= KBB).

BouwVision Urenregistratie app

Buiten kantoor je uren registreren, doe je met de BouwVision UrenRegistratie app. Ook als je geen BouwVision ERP gebruiker bent.

BouwVision Survey app

Met de Survey app kun je eigen vragenlijsten of enquêtes afnemen. De antwoorden en foto’s worden teruggestuurd naar het BouwVision Portal.


 

Onze vakmensen maken minder fouten nu ze op hun mobiel beschikken over
betere en eenvoudig op te vragen informatie.

Sander Slotemaker – Patina Dakdenkers

 

Onze visie op BouwVision Apps voor de bouw


 • Efficiënt werken


Wij maken het voor gebruikers zo makkelijk mogelijk om hun werk te doen. Het gebruik van telefoons en tablets zorgt ervoor dat medewerkers beter geïnformeerd zijn waardoor zij efficiënter kunnen werken en er minder fouten worden gemaakt.

 • Kostenvoordeel


De inzet van technologie is altijd ondergeschikt aan het bedrijfsproces. Kijk bij het optimaliseren van informatiestromen op welke momenten het digitaliseren van documenten direct voordeel oplevert. Het digitaal verwerken van werkbonnen bijvoorbeeld scheelt overtypen en resulteert dus onmiddellijk in een kostenvoordeel.

 • Real-time


Integratie van systemen is een voorwaarde om altijd juist geïnformeerd te zijn. Alle onderdelen van BouwVision zijn op de achtergrond aan elkaar gekoppeld. Gegevens op alle apparaten worden real-time gesynchroniseerd zodat je altijd over de meest up-to-date informatie beschikt.

Wil je meer weten over BouwVision Apps?

Laten we snel kennismaken!


Flyer BouwVision 2017

Download de flyer

Met welke BouwVision apps
werkt jouw bouwbedrijf efficiënter?


Dit zeggen onze klanten...

 • “BouwVision heeft het complete Service & Onderhoud proces prima voor elkaar.”

 • “Wij kiezen voor BouwVision omdat wij door Herke ICT Group als klant behandeld worden.

   

 • “De werkwijze van Herke ICT Group past goed in ons profiel.”

   

 • “Koedooder werkt toe naar een paperless office met digitale factuurverwerking en mobiele apps.”

   

 • “Vinger aan de pols houden, dat willen we bereiken met BouwVision Online.”