Apps voor de bouw

BouwVision AppsBouwVision Apps op je telefoon, tablet en laptop

Op kantoor, onderweg en op de bouwplaats wil je natuurlijk toegang tot relevante en up-to-date informatie over je project of klus. BouwVision Apps voor de bouw zijn daarbij onmisbaar.

Onderweg digitaal gegevens opzoeken en bewerken maakt administratie achteraf op kantoor overbodig. Dat levert je dus tijdwinst op én je bespaart geld.

Deze apps integreren naadloos met je financiële projectadministratie in BouwVision ERP en met je projecten/objecten in BouwVision xRM. De BouwVision apps zijn niet stand-alone te gebruiken. Ze maken onderdeel uit van de totaaloplossing BouwVision, slimme software voor aannemers en gespecialiseerde bouw- en onderhoudsbedrijven.

Een uitzondering is de BouwVision KBB app. Die vormt samen met het BouwVision Portal de stand-alone BouwVision KBB oplossing.

 

 

Ontdek de mogelijkheden van BouwVision Apps

BouwVision kent op dit moment onderstaande apps. In co-creatie met onze klanten ontwikkelen wij regelmatig nieuwe apps, waarmee specifieke processen bij bouwbedrijven voortaan efficiënter verlopen.

Inspectie app

BouwVision Inspectie App

Definieer en beheer zelf digitale vragenlijsten waarmee je vakmensen gestructureerd hun inspecties aan gebouwen kunnen uitvoeren met de BouwVision Inspectie app, volgens NEN 2767.

 

De inhoud van de digitale vragenlijst kun je zelf beheren en aanpassen. Zo ben je flexibel in je werkwijze en sluit de Inspectie app aan op jullie bedrijfsproces. De resultaten en foto’s zijn direct zichtbaar in BouwVision en in het Portal.

 

 

Urenregistratie app

BouwVision UrenRegstratie app

 

Buiten kantoor je uren inzien, aanpassen en boeken, doe je met de BouwVision UrenRegistratie app. Ook als je geen BouwVision ERP gebruiker bent.

 

Zonder internetverbinding kun je evengoed offline werken met deze app. Het is niet meer nodig om werkbriefjes of urenstaten bij te houden op papier. Je bent altijd bij qua uren. De geboekte uren staan direct in BouwVision, zodat de link naar salaris en facturatie geborgd is.

 

 

Mutatie app

BouwVision Mutatie App

Mutatiewoningen opnemen was niet eerder zo eenvoudig. Wist je dat de BouwVision Mutatie app direct een prijsoverzicht laat zien na de opname?

 

Met deze app neem je woningen op die gerenoveerd moeten worden. Ook nieuwbouw projecten kun je volledig digitaal opnemen vanaf je tablet. Omdat de Mutatie app gekoppeld is aan het prijzenboek in BouwVision wordt meteen inzichtelijk wat de kosten van de renovatie zijn. Zo krijgt de eigenaar van de woning/de woningcorporatie direct een idee van de benodigde investering.

 

 

Service app

Service & Onderhoud in BouwVisionOp hun telefoon ontvangen de vakmensen digitale werkbonnen die ze direct kunnen afhandelen. Bonnen kunnen niet meer kwijtraken en overtypen is niet meer nodig met de BouwVision Service app.

 

Werkbonnen verstuur je vanuit een digitaal planbord naar de betreffende vakman buiten. Op zijn telefoon kan hij bonnen openen én bewerken. Het resultaat wordt realtime verwerkt in de financiële projectadministratie van BouwVision. Daarmee is het overtypen van werkbonnen voorgoed verleden tijd.

 

 

KBB app

Meet objectief het conditieniveau van vastgoed, op basis van gezamenlijk met de opdrachtgever via RGS bepaalde kwaliteitseisen bestaande bouw (= KBB).

 

Werken met papieren opnamelijsten die op kantoor overgetypt worden, is weinig efficiënt en bovendien foutgevoelig. Daarom heeft Herke ICT Group deze app ontwikkeld voor doelgericht, planmatig onderhoud op bestaande bouw.

 

 

Survey app

Met de Survey app kun je eigen vragenlijsten of enquêtes afnemen. De antwoorden en foto’s worden teruggestuurd naar het BouwVision Portal.

 

Soms wil je net even meer weten van een klus of een project dan er op de werkorder staat. Koppel in dat geval een vragenlijst of enquête aan de digitale werkbon en stel je vragen aan de vakman. De lijst met vragen stel je zelf samen en kan onbeperkt worden ingezet.

 

 

HRM app

BouwVision HRM appMet de HRM app kun je je verlofsaldo inzien en verlof aanvragen vanaf je telefoon. Kijk zelf hoe makkelijk dat werkt.

Als manager kun je daarnaast in de app verlofaanvragen van je medewerkers goedkeuren of afwijzen. Ook kun je de verlofhistorie van jouw medewerkers inzien.

 

De verlofdata in de app wordt gesynchroniseerd met de verlofgegevens in de HRM module van BouwVision.

 

 

Onze vakmensen maken minder fouten nu ze op hun mobiel beschikken over
betere en eenvoudig op te vragen informatie.

Sander Slotemaker – Patina Dakdenkers

 

Onze visie op BouwVision Apps voor de bouw


 • Efficiënt werken


Wij maken het voor gebruikers zo makkelijk mogelijk om hun werk te doen. Het gebruik van telefoons en tablets zorgt ervoor dat medewerkers beter geïnformeerd zijn waardoor zij efficiënter kunnen werken en er minder fouten worden gemaakt.

 • Kostenvoordeel


De inzet van technologie is altijd ondergeschikt aan het bedrijfsproces. Kijk bij het optimaliseren van informatiestromen op welke momenten het digitaliseren van documenten direct voordeel oplevert. Het digitaal verwerken van werkbonnen bijvoorbeeld scheelt overtypen en resulteert dus onmiddellijk in een kostenvoordeel.

 • Realtime


Integratie van systemen is een voorwaarde om altijd juist geïnformeerd te zijn. Alle onderdelen van BouwVision zijn op de achtergrond aan elkaar gekoppeld. Gegevens op alle apparaten worden realtime gesynchroniseerd zodat je altijd over de meest up-to-date informatie beschikt.

Wil je meer weten over BouwVision Apps?

Laten we snel kennismaken!

 of  


Flyer BouwVision 2017, software voor bouwers met visie

Download de flyer

Met welke BouwVision apps
werkt jouw bouwbedrijf efficiënter?


Dit zeggen onze klanten...

 • “BouwVision heeft het complete Service & Onderhoud proces prima voor elkaar.”

 • “Wij kiezen voor BouwVision omdat wij door Herke ICT Group als klant behandeld worden.

   

 • “Koedooder werkt toe naar een paperless office met digitale factuurverwerking en mobiele apps.”

   

 • “Vinger aan de pols houden, dat willen we bereiken met BouwVision Online.”

   

 • “Service & Onderhoud in BouwVision is belangrijk voor het verder optimaliseren van onze dienstverlening.”