Bouwsoftware

Innovatieve software voor bouwbedrijven

Dé totaaloplossing voor de bouw BouwVision bestaat uit vier volledig samenwerkende onderdelen: ERP, CRM, Apps en Portal. Deze financiële en relatiebeheer software is gebaseerd op Microsoft Dynamics, en uitgebreid met specifieke functionaliteit voor de bouw.

Bewaak je financiële processen rondom bouwprojecten via actuele Power BI rapportages. Krijg inzicht in wat er speelt bij je klanten en op je projecten. Werk onderweg met de voor jouw werk noodzakelijke tools, op je telefoon of tablet. En communiceer met je klanten, opdrachtgevers en ketenpartners via een webportal in de Cloud.

Redenen waarom bouwers kiezen voor Herke ICT Group

 • Bedrijven in B&U en renovatie, projectontwikkeling, totaalonderhoud, GWW en gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw gebruiken BouwVision om hun dagelijkse processen efficiënter te laten verlopen.

 • Vanuit onze expertise in bouw én ICT ontwikkelen wij innovatieve software voor de bouw die aansluit bij jullie werkwijze. Dit doen wij samen met onze klanten. Zo werk jij met branchespecifieke bouwsoftware die meegroeit met de markt én de gebruikers.

 • Wereldwijd werken meer dan 100.000 bedrijven met Dynamics NAV. Ervaar de voordelen van maatwerk voor de bouw in deze vaak gebruikte standaardsoftware van Microsoft. BouwVision ERP is gecertificeerd voor Dynamics NAV.Flyer BouwVision 2018, software voor bouwers met visie

Welke voordelen biedt BouwVision
jouw bouwbedrijf?Waar ligt een aannemer ‘s nachts wakker van?

Herke ICT Group ontwikkelde een alles-in-één oplossing voor de bouw met Microsoft-technologie: BouwVision. Alle dagelijkse processen verlopen nu digitaal en kun je delen met alle betrokken partijen. Daarnaast integreert BouwVision naadloos met Office 365 oplossingen als Skype en Outlook. Bekijk de video en zie zelf hoe makkelijk dat werkt.BouwVision software, de alles-in-één oplossing

Meer grip op de financiële afhandeling van je bouwprojecten. Kostenbewaking, calculaties en projectmanagement; bewaak de complete administratie rondom je bouwprojecten via dashboards. Optimaliseer de financiële processen met factuurscanning/-herkenning.
Relatiebeheer, verkoopkansen en document management; werk efficiënter, project georiënteerd en deel informatie. BouwVision xRM biedt 360⁰ inzicht in wat er speelt bij je klanten en op de projecten. Werkt eenvoudig samen met Outlook.
Onderweg toegang tot de voor jouw werk noodzakelijke apps. Digitale werkbonnen, inspecties, urenregistratie, KBB vastgoed conditiemetingen, mutaties; alles is offline beschikbaar via Apps op je telefoon of tablet.
Deel projectdocumenten met ketenpartners via de Cloud. Beschik altijd over de meest up-to-date documenten en tekeningen en geef partners beperkt toegang tot jouw BouwVision Portal. Minimaliseer faalkosten door betere communicatie.

Microsoft Dynamics 365: CRM en ERP op 1 plek

Naast de bekende on-premise ERP oplossing Dynamics NAV introduceert Microsoft waarschijnlijk najaar 2017 de online zakelijke totaaloplossing Dynamics 365 in Europa. Dynamics 365 bestaat uit verschillende business apps in de Cloud die je helpen je bedrijf te laten groeien en ontwikkelen.

Je kunt deze zakelijke apps voor CRM, Sales, Marketing en Finance & Operations naar behoefte uitbreiden en ze werken goed samen met bijvoorbeeld Office 365. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand zijn je medewerkers voorzien van moderne bedrijfssoftware, met de functionaliteit van een on-premise oplossing.

Voor kleinere en grote bedrijven maakt Dynamics 365 dagelijkse processen eenvoudiger – vanaf dag 1.

Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn. Hier plaatsen we regelmatig bouw & ICT gerelateerde nieuwsberichten. Daarmee ben jij altijd up-to-date.
Mobile first, Cloud first

Samen met onze klanten hebben wij diverse Apps ontwikkeld die de dagelijkse werkzaamheden van mobiele medewerkers bij een bouwbedrijf vergemakkelijken. Denk aan een inspectie app, urenregistratie, service app, mutatie app en meer.

Onze klanten zien ook steeds vaker de voordelen van werken in de Cloud. Er is geen voorinvestering nodig, je bent flexibel in het aantal gebruikers en de software is altijd toegankelijk. Lees waarom onze klant HeatTeq heeft gekozen voor BouwVision Online.


Mobile first, Cloud first

Efficiënter werken met BouwVision

Productiever werken

Succesvolle ondernemers in de bouw leveren hun projecten op tijd en binnen budget op met onze innovatieve software voor de bouw. Bedrijven die investeren in BouwVision kunnen hun financiën en bedrijfsvoering effectief beheren en hun projecten beter managen. Tegelijkertijd verhoog je zo klanttevredenheid en winstgevendheid.

Is jouw bedrijf toe aan vervanging van je huidige oplossing en klaar voor BouwVision? Lees deze blog: 3 doorslaggevende argumenten voor nieuwe ERP software.


Bouwsoftware BouwVision stelt BIM centraal

Voor Herke ICT Group is het doorontwikkelen van het BouwVision platform inclusief BIM-integratie een strategische keuze. Dankzij de digitalisering van het bouwproces via BIM kan alle relevante informatie tijdens het hele proces door alle betrokken bouwpartijen worden opgeslagen, gebruikt en beheerd.
Welke voordelen kun jij behalen via BIMmen met BouwVision?

BIMmen doe je samen met BouwVision


gratis-ebook-bouw-ict

Gratis e-book Bouw en ICT voor IT-beslissers

Bij het ICT Informatiecentrum kun je gratis een e-book aanvragen over Bouw en ICT. Dit boek beschrijft de kansen voor de bouwbranche om bedrijfsprocessen te optimaliseren met nieuwe IT oplossingen. Uitgelegd wordt waarom investeren in ERP software juist nu zinvol is. De mogelijkheden met big data worden toegelicht. Evenals het belang van CRM software voor uw klant-servicegerichtheid. Ook asset management, ISO standaards en aspecten van building information modeling (BIM) komen aan bod.

Dit boek is bedoeld voor managers en andere ICT beslissers in de bouw die geïnformeerd willen blijven over actuele ICT ontwikkelingen. Vraag het boek in gedrukte vorm of als e-book gratis aan via ictboekensite.nl


Meer weten over BouwVision, software voor bouwers met visie?

BouwVision Infosessies

Maak kennis met BouwVision.
Kom vrijblijvend naar een Infosessie bij ons op kantoor in Alkmaar.

Dit zeggen onze klanten...

 • “BouwVision heeft het complete Service & Onderhoud proces prima voor elkaar.”

 • “Wij kiezen voor BouwVision omdat wij door Herke ICT Group als klant behandeld worden.

   

 • “Koedooder werkt toe naar een paperless office met digitale factuurverwerking en mobiele apps.”

   

 • “Vinger aan de pols houden, dat willen we bereiken met BouwVision Online.”

   

 • “Service & Onderhoud in BouwVision is belangrijk voor het verder optimaliseren van onze dienstverlening.”